Netti-ilmoituksessa etsitään piereskelevää naista: ”Täytyy olla runsaasti kaasua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin treffi- ja ilmoituspalstoilla saattaa usein törmätä mitä hämmentävämpiin ilmoituksiin. Sivustojen tarjoama anonymiteetti antaa nimittäin mahdollisuuden etsiä helposti toteuttajia mitä erikoisemmille fetisseille.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Luokiteltuja ilmoituksia sisältävällä Craigslist-sivustolla julkaistu tuoreehko seuranhakuilmoitus on herättänyt hilpeyttä internet-käyttäjien keskuudessa. Kyseisessä ilmoituksessa mies nimittäin toivoo naisesta piirrettä, jota useat pitäisivät epämiellyttävänä. Naisen pitää nimittäin piereskellä runsaasti.

– Etsin kaasuisia, isoperäisiä naisia jotka piereskelevät paljon, ja joita ei haittaa, että maksan heille heidän pierujensa haistelemisesta. Sinulla täytyy olla iso takapuoli ja sinulla täytyy olla runsaasti kaasua, ilmoituksessa kuvaillaan.

Keikka on varsin tuottoisa, sillä pyydetyistä palveluista tarjotaan jopa 60-80 dollaria, eli noin 44-60 euroa vuorokaudelta. Ilmoituksen jättäjä asuu New Yorkissa, joten kuvaukseen sopivat, helpohkosta tienestistä kiinnostuneet suomalaisnaiset joutunevat valitettavasti etsimään vastaavia töitä lähempää.