Kardashianin miehen crack-kierre jatkuu?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheen Khloe Kardashian on ollut ikävissä otsikoissa NBA-koripalloilijamiehensä pettämisskandaalin vuoksi. Lamar Odomin kerrottiin olevan myös vahvassa huumekoukussa. Pariskunnan uskotaan olevan eron partaalla.

TMZ-verkkosivusto kertoi Lamar Odomin suilkeutuneen taannoin yksityiseen kotiinsa, joka sijaitsee aidatulla asuinalueella noin 160 kilometrin päässä Los Angelesista. Koripalloilijan väitetään jatkaneen kotonaan crack-huumeen käyttämistä kahden nuoren naisen ja parhaan ystävänsä kanssa.

Lamarilla kerrotaan olevan autokuski, joka noutaa hänelle huumeita Los Angelesista. Urheilijan lähipiiri kuvaile häntä erittäin vainoharhaiseksi. Hän ei poistu talostaan kiinnijäämisen pelossa, ja uskoo olevansa valvonnan alaisena.

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin avioliitto on ollut vaikeuksissa miehen pettämis- ja huumepaljastusten vuoksi. Koripalloilijan on epäilty kärsineen kahden vuoden ajan reseptilääkekoukusta, ja hän on väärinkäyttänyt muun muassa Oxycontin ja Ambien-nimisiä lääkevalmisteita, Radar Online raportoi. Mies on käynyt addiktionsa takia myös vieroitushoidossa.