Ihastuttava koira joogaa isäntänsä kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jooga on liikuntamuoto, jonka avulla moni Hollywoodin tähti on säilyttänyt hehkeän ulkonäkönsä ja timmin vartalonsa myös vanhemmalla iällä. Myös tavalliset ihmiset ovat hurahtaneet lajiin ja joogatunteja otetaan ahkerasti ympäri maailmaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs mies näyttää YouTube-videollaan mallia, kuinka hän joogaa yhdessä pienen chihuahua-koiransa kanssa. Erikoinen joogapari tekee videolla perinteisiä jooga-asentoja ja nauttivat rentoutuneesta tunnelmasta. Koira seuraa omistajansa ohjeita hienosti.

Joogan tarkoitus on alun perin ollut saattaa sitä harjoittava ihminen lähemmäs jumalallista olemusta. Joogasta on olemassa monia eri suuntautumisia, mutta kaikille niille yhteistä on keskittymisen ja meditaation harjoittaminen.