Uusi trendi? Miley Cyrusilla pelkät tarrat rintaliivien tilalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten edesottamusten vuoksi, mutta hän on niittänyt menestystä myös ammatillisesti. Laulajattaren Wrecking Ball -single on nimittäin ollut suurmenestys. Rohkeat esiintymiset ovat taanneet paljon huomiota.

Niukat asukokonaisuudet saivat eilen jatkoa, kun Miley oli lanseeraamassa uutta Bangerz-albumiaan New Yorkin Times Squarella. Hän oli nimittäin pukeutunut ohueen valkoiseen paitaan ja jättänyt rintaliivit pukematta. Niiden tilalla oli paidan alta läpi kuultaneet mustat tähtitarrat.

20-vuotias Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevalle näyttelijämiehelle oli liikaa, kun Miley kiinnitti toistuvasti median huomion härskeillä tempuillaan. Mediakohujen huhuttiin jo ennen eroa olleen liian kova pala Liamille, jonka ura oli vaakalaudalla kihlatun toistuvien kohujen ansiosta.