Sylvien bikinivartalo ei jättänyt miehiä kylmäksi – kuumin perheenäiti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart esiintyi taannoin Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa, joiden jälkeen hänet on noteerattu merkittävästi aikaisempaa useammin myös paparazzien toimesta. Kaunotar on yksi hollannin tunnetuimpia malleja, ja hän tekeekin parhaillaan kovaa nousua kansainvälisillä markkinoilla.

Viime päivät Sylvie van der Vaart on nauttinut vauhdikkaasta vapaapäivästä uimarannalla Miami Beachilla, jossa hän on vetänyt puoleensa myös paparazzeja.

35-vuotias Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Pari kuitenkin erosi alkuvuodesta 2013.