Urheiluottelun puoliajalla näyttävä tempaus – tunnistatko hahmot?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erilaisten urheiluotteluiden väliajoilla nähdään usein hauskoja ohjelmanumeroita, joiden avulla yleisöä pidetään virkeässä mielentilassa puoliajan tai erätauon aikana. Yhdysvalloissa on totuttu näkemään jopa spektaakkelimaisia esiintymisnumeroita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt ohiolainen orkesteri näyttää mallia parhaimmistosta. Ohion yliopiston marssi- ja urheilijoiden orkesteri TBDBITL esitti jalkapallopelissä upean yli kahdeksan minuuttisen esityksensä tribuuttina Walt Disneylle. Orkesterin säännöllinen liikkuminen ja hieno soitanta tarjoaa ihmeteltävää jokaiselle katsojalle. Orkesteri muodostaa pelikentälle erilaisia kuvioita aina Mikki Hiiren päästä Toy Storyn avaruusalukseen.

Etenkin Yhdysvalloissa on tapana, että koulujen parhaat rumpalit pääsevät erilaisiin paraateihin esittelemään taitojaan univormut päällä. Videon katselijat saattavat huokaista, että voisivat ostaa lipun urheilupeliin jo pelkästään näiden orkestereiden takia, vaikka varsinainen matsi ei kiinnostaisikaan.