Cheryl Cole teki tyttökalenterin – tässä kansikuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aiemmin Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Taannoin tähti herätti kohua isokokoisella ruusutatuoinnilla, jonka hän otti takapuoleensa. Laulajatar kertoi tatuoinnin järkyttäneen etenkin hänen äitiään.

cherylcole10102013

Cheryl Colea voi ihastella pian vuoden jokaisena kuukautena neitokaisen oman kalenterin sivuilla. 30-vuotias laulajatar poseeraa vuoden 2014 kalenterin näyttävässä kansikuvassa palmujen keskellä paljastavassa, avarakauluksisessa uimapuvussa.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.