Huikea videokooste BASE-hypyistä verkkoon: ”Hengenvaarallista hommaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

BASE-hyppääjät ovat julkaisseet internetissä useita hyppy-, laskuvarjo-, liitopuku- ja muita ilmalentovideoita, joista välittyy uskomattoman adrenaliinivirtauksen lisäksi leppoisan hauska tekemisen meininki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt saamme nauttia devinsupertrampin YouTubessa julkaisemasta koosteesta, johon on mahdutettu vajaaseen neljään minuuttiin suuri määrä mitä uskomattomampia hyppyjä. Hurjapäät hyppäävät ilmaan sillalta ja kuumailmapallosta. Lisämaustetta katselunautintoon tuo Overwerkin osuva kappale Daybreak.

BASE-hyppääminen kuuluu maailman vaarallisimpien lajien joukkoon, ja sen harrastaminen voi päättyä joko loukkaantumiseen tai pahimmassa tapauksessa kuolemaan. Tämän videon hyppymaistereilla virtaa suonissa uhkarohkeaa verta.