Justin Bieberillä jäätävä pyykkilauta – esitteli vatsalihaksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kulunut vuosi on ollut Justin Bieberille melkoista hullunmyllyä. Teinitähti pystyi kuitenkin taannoin huokaista helpoituksesta, sillä häntä vastaan nostetut syytteet naapurin päälle sylkemisestä ja holtittomasta ajelusta ferrarilla hylättiin.

Kuva: Twitter
Kuva: Instagram

Justin Bieber on ehtinyt ahkeran keikkailun, bilettämisen ja uuden musiikin tekemisen ohella myös viettää aikaa kuntosalilla. Tämä ilmenee poptähden tuoreesta paidattomasta Instagram-kuvasta, jossa hän esittelee näyttäviä vatsalihaksiaan henkilökohtaisen valmentajansa seurassa. Kuva on ehtinyt kerätä 19 tunnin aikana jo yli 900,000 tykkäystä.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota. Kaikesta huolimatta Bieber lukeutuu edelleen tämän hetken suosituimpiin poptähtiin.