Lisa D’Amato teki istukastaan smoothien – oksettavaa vai herkullista?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöiden keskuudessa on levinnyt trendi, jossa lähivuosien Hollywood-äidit ovat pistäneet synnytyksen jälkeen istukkansa hyötykäyttöön. Monien mukaan istukan syöminen auttaa muun muassa synnytyksenjälkeisessä masennuksessa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Nyt Huippumalli haussa -kilpailun voittaja Lisa D’Amato on liittynyt samaan seurueeseen January Jonesin ja Holly Madisonin kanssa. Hän nimittäin teki Dax-pojan syntymän jälkeen istukastaan pirtelöä. Makunautinto syötiin puoleksi aviomies Adam Friedmanin kanssa ja otoksia asiasta julkaistiin WhoSay-palvelussa.

– Istukkasmoothie-juhlat. Kuka on seuraava? Kirjoitti Lisa blogiinsa.

Lisa D’Amato voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun All Star Cycle -sarjan. 31-vuotias nainen on laajentanut näkyvyyttään myös musiikkiskeneen ja hän julkaisi vuonna 2009 La Puchinetta -debyyttialbumin. Toinen albumi kantaa nimeä Flippin’ The Bird ja se tuli ulos vuonna 2011. D’Amato meni viime vuonna naimisiin yrittäjä Adam Friedmanin kanssa. Yhteinen poikalapsi syntyi syyskuussa.