Nicole Trunfio nautiskeli Bondi Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Nicolen rantakuvia saadaan nimittäin ihastella nykyisin varsin usein lehtien palstoilla.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Parhaillaan hänet voi bongata lekottelemassa Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla, jossa hänet kuvattiin aiemmin tänään nautiskelemassa auringosta bikineissä.

26-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.