Kiireiselle katsojalle: Pulp Fiction -elokuva 60 sekunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi kulttielokuvien aateli on Quentin tarantinon ohjaama Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta -elokuva vuodelta 1994. Kyseinen elokuva oli monen näyttelijän uran käännekohta ja se nosti Tarantinon elokuvantekijöiden kunniapallille.

Nyt verkkoon on julkaistu lyhennetty versio tästä väkivaltaisesta tarinasta. Minuuttiin mahdutettu animaatio kertoo Pulp Fictionin oleellisimmat kohtaukset yksinkertaisesti ja konstailematta. Pikakelauksessa on käytetty myös leffan legendaarisimpia lausahduksia.

Pulp Fictionista tuli ensimmäinen yli 200 miljoonaa dollaria tuottanut indie-elokuva. Wikipedian mukaan elokuvan kuvaukset kestivät 51 päivää. Kuvausten aikana Tarantinon tavoitteena oli saada kahdeksan miljoonan budjetilla kuvattu elokuva näyttämään vähintään 25 miljoonan dollarin elokuvalta.