Koirien naamiaisasut ihastuttavat – pukisitko oman lemmikkisi näin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin käsilaukkukoirille on olemassa jos jonkinlaisia asusteita aina prinsessamekoista niittikaulapantoihin. Internetin ihmeellisestä maailmasta voi kuitenkin löytää myös aitoja naamiaisasuja lemmikeille.

Rubie’s Costume Co myy koirille tarkoitettuja naamiaisasuja. Pukujen joukossa on niin teräsmiehen, Batmanin ja Star Wars -hahmojen kuin erilaisten satuolentojen asukokonaisuuksia. Joistakin asuista myydään myös pientä minikokoa, jos tahtoo pukea vaikkapa chihuahuan pikkuiseksi jänöjussiksi.

Vaikka idea on hauska, eivät kaikki lemmikinomistajat tahdo kiusata koiraansa lähinnä ihmisille tarkoitetuilla vaatteilla. Kissalle näitä saattaisi olla vielä vaikeampi pukea. Pukuvalintoja kannattaakin miettiä oman lemmikkinsä ehtojen mukaan.