Lennolle ilman käsimatkatavaroita? Pukeudu tähän vaatteeseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Julkisuuden henkilöt joutuvat matkustelemaan usein ja heidän mukanaan kulkee myös suuri määrä matkalaukkuja. Poikkeuksen tekee Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera, joka matkustaa aina pelkkä pankkikortti takataskussaan.

matkatakki11102013

Scottevest-vaatemerkki on julkaissut loistavan esimerkkikuvan Facebook-sivuillaan siitä, kuinka pelkästään oikeanlaisen vaatetuksen avulla voi vähentää käsimatkatavaroiden kuormaa. Kuvassa on takki, jonka jokainen tasku on hyötykäytössä.

Sen sijaan, että ihmisen tarvitsisi raahata mukanaan valtavaa laukkuarsenaalia, voi hän ottaa mukaansa vain tarpeellisimmat tavarat. Kyseistä takkia käyttäessä saattaa kuitenkin eteen tulla kysymys: ”Niin, missähän taskussa ne avaimet olikaan?”.