Mies harrasti seksiä 1 000 auton kanssa – avoliittoon Volkswagen Beetlen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suurin osa ihmisistä tuntee seksuaalista viehtymystä omiin arviolta samanikäisiin lajitovereihinsa. Kun raja-aidat heterojen ja homoseksuaalien välillä on onnistuttu miltei jo rikkomaan länsimaissa, nousee otsikoihin nykyään muunlaisia makumieltymyksiä.

62-vuotias amerikkalaismies on tuntenut lähes koko ikänsä seksuaalista viehtymystä autoihin. Yelmissä, Washingtonissa asuva Edward Smith on harrastanut seksiä yli tuhannen auton kanssa 45 vuoden aikana. Hänellä on ollut vain yksi ihmisrakastaja – loput lemmestä on annettu koneille.

Smith on lempinyt niin Mustangeja, luksus-Jaguareja ja hyökännyt myös helikopterien kimppuun eroottiset leikit mielessään. Hän innostui autoista jo teinivuosinaan ja harrasti niiden kanssa seksiä viikoittain. Nyt mies on kuitenkin jättämässä villit hurjastelupäivät taakseen, ja asettumassa aloilleen löytämänsä Volksvagen Beetlen kanssa.

– Jotkut miehet katsovat kauniiden naisten rintoja ja takapuolia. Minä katselen autojen taka- ja etupuskureita, kertoi Smith Daily Mirror -lehdelle.

Mies kutsuu 30 vuotta sitten ostamaansa Volkswagenia Vanillaksi. Hän kosiskelee rakastaan piknikeillä ja viinideiteillä. Smith kertoo kokevansa värisyttävää energiaa hänen ja auton välillä, kun he viettävät yhteistä aikaansa. Hänen mukaansa sydänsuru olisi taattu, jos lempiautolle sattuisi jotain.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.