Tästä ideaa halloweeniin – näin syntyvät uskomattomat elokuvamaskit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweeniin kuuluvat olennaisesti kaikki karmivat asut ja pelottavat puvut, ja ne syntyvät yleensä hieman suuremmalla vaivannäöllä. Perinteiset pirunsarvet ovat monien mielestä maailmankaikkeuden tylsin asu, mitä juhlintaan voi ylipäätään keksiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Siksi naamiasasun valitseminen kannattaa aloittaa tarpeeksi aikaisin, jotta lopputuloksesta saisi mahdollisimman vaikuttavan. YouTubessa nähdään Cinema Makeup Schoolin esimerkkivideo, jolla näytetään kuinka loihditaan mieleenpainuvimpia maskeja.

Maskeerauskoulun oppilaiden hyppysissä syntyy muun muassa Jokerin, Draxianin ja Flying Monkeyn uskomattomat rooliasut. Harvalla taviksella on taitoja samaan, mutta mikäli näitä esimerkkejä pitää lähtökohtana, on naamiaisasujen rima asetettu tarpeeksi ylös.