Säämies söi kissan oksennusta suorassa lähetyksessä – unohtumaton ilme!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suorissa uutislähetyksissä voi tapahtua kaikenlaista yllättävää. Joskus kommellukset ovat tahattomia, kun taas välillä ne ovat aivan itse aiheutettuja. Nälkäinen säämies Scot Haney sai syyttää vain itseään, kun meni napostelemaan lattialta löytämänsä klöntin.

Connecticutilaisen WFSB-televisiokanavan lähetys sai yllättävän käänteen, sillä mies tuli nostaneeksi suuhunsa kissan oksennusta. Haney luuli aluksi maistelevansa aamiaismuroja, ja kommentoi suupalan maistuvan kengiltä.

Säämiehen kasvoille levisi unohtumaton ilme, kun hän tajusi tilanteen totuuden. Kyseessä oli herran oman kissan oksennus, jota löytyi myös epäonnisen miehen kengänpohjasta. Tällaiselle tilanteelle ei löydy sanoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat