Säämies söi kissan oksennusta suorassa lähetyksessä – unohtumaton ilme!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suorissa uutislähetyksissä voi tapahtua kaikenlaista yllättävää. Joskus kommellukset ovat tahattomia, kun taas välillä ne ovat aivan itse aiheutettuja. Nälkäinen säämies Scot Haney sai syyttää vain itseään, kun meni napostelemaan lattialta löytämänsä klöntin.

Connecticutilaisen WFSB-televisiokanavan lähetys sai yllättävän käänteen, sillä mies tuli nostaneeksi suuhunsa kissan oksennusta. Haney luuli aluksi maistelevansa aamiaismuroja, ja kommentoi suupalan maistuvan kengiltä.

Säämiehen kasvoille levisi unohtumaton ilme, kun hän tajusi tilanteen totuuden. Kyseessä oli herran oman kissan oksennus, jota löytyi myös epäonnisen miehen kengänpohjasta. Tällaiselle tilanteelle ei löydy sanoja.