Spektin musiikkivideolla suorat sanat artisteille: ”Paula, älä laula”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Spekti kuuluu tämän hetken varteenotettavimpiin rap-lahjakkuuksiin. Miehen Diktaattorimies-albumi ilmestyy 18. lokakuuta. Staran haastattelussa tähti kertoi taannoin hakeneensa diktaattoriteemalleen apua oikeiden hirmujohtajien kuvastosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Räppäri on nyt julkaissut Vinkkii DJ:lle -singlensä musiikkivideon YouTube-sivustolla. Suomalaisia artisteja suomivalla videolla nähdään uutistenlukijana kaljanjuonnistaan tunnettu Kimmo Wilska. Spekti pyytää kappaleessa DJ:tä soittamaan parempaa musiikkia.

Hän muun muassa antaa palautetta Tommi Läntiselle, Simo Silmulle, Yölle ja Tauskille. Lisäksi hän osoittaa viestin Paula Koivuniemelle pyytämällä ”Paula, älä laula, vaan anna meille rauha”. Vierailijoina musiikkipätkällä nähdään esimerkiksi Darude, JS16 ja Kiira Korpi.

Spekti on julkaissut Diktaattorimies-albumilta aiemmin singlet Mogausmehuu, Juomalaulu ja Teen Mitä Haluun. Jälkimmäinen herätti musiikkivideoineen taannoin kiinnostusta Suomen rajojen ulkopuolella, kun suomalais-saksalainen nettimiljonääri Kim Dotcom hehkutti sitä Twitterissä. Tulevalla levyllä vierailevat muun muassa Trilogia, Cheek, Elastinen ja Setä Tamu.