Jasper Pääkkönen sitkeistä huhuista: ”Älkää uskoko kaikkea”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä Jasper Pääkkönen nähdään parhaillaan valkokankailla Leijonasydän-elokuvassa. Viime vuosina mies on ollut näyttelemisen lisäksi otsikoissa myös pokerin merkeissä, vaikka ei edes pelaa pokeria. Staran haastattelussa hän halusi korjata asian.

– Se on sellainen sitkeä huhu, joka jostain syystä liikkuu toimittajien keskuudessa. Mä en ole pelannut pokeria moneen vuoteen. Olen kerran arviolta seitsemän vuotta sitten osallistunut Ahvenanmaalla pokeriturnaukseen, jonka satuin voittamaan. Voitin siitä silloin viisinumeroisen summan rahaa, joka uutisoitiin Iltapäivälehdissä ja siitä jäi elämään huhu, että pelaan pokeria, Jasper Pääkkönen kertoi.

– En ole vuosiin pelannut lainkaan, ja mä voin taas kerran sanoa tästä. Monesti ne jutut on sellaisia, että ei, en pelaa pokeria. Paitsi yksi huvittava juttu oli, kun Iltalehden toimittaja kysyi taannoin, että mitä olet tehnyt viime aikoina. Kerroin, että olin tullut Las Vegasista reissusta. Se kyseli, että miten meni pelit, pelailitko pokeria. Sanoin, etten pelannut sekuntiakaan.

– Kävin siellä teatterissa, katsomassa pari hienoa keikkaa ja Circue du Soleilin esitystä. Söin hyvin ja olin ihan tavallisella lomalla vaan. Se ihmetteli, kun en pelannutkaan pokeria. Kerroin, että kyseessä on sitkeä huhu. Seuraavana päivänä Iltalehdessä luki, että Jasper Pääkkönen palasi juuri Las Vegasista lomalta, jossa hän oli innokkaasti pelaamassa pokeria. Ei kannata aina uskoa kaikkea, mitä lehdissä lukee.