Nälkäpeli sai parodiaversion – tältä koominen uutuus näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuukauden päästä ensi-iltansa Suomessa saava Nälkäpeli-elokuvan kakkososa on tuttujen näyttelijöiden miehittämä. Toinen osa kulkee nimellä Nälkäpeli: Vihan liekit. Nyt alkuperäisestä menestyselokuvasta on tehty myös parodiaversio The Starving Games.

YouTubessa julkaistun trailerin perusteella parodiaversio on lähes identtinen kopio Nälkäpelin ensimmäisestä versiosta – sillä erotuksella, että koko juoni-idea lyödään läskiksi. The Starving Games -elokuva saa ensi-iltansa 8. marraskuuta. Elokuva lienee perinteinen hassuttelufilmi, jossa keskitytään lähinnä pieruhuumorin tasolle.

Iki-ihanan Jennifer Lawrencen tähdittämä Nälkäpeli: Vihan liekit saa ensi-iltanssa Suomen valkokankaalla 22. marraskuuta. Uusina hahmoina tulevassa nuorisopätkässä tullaan näkemään Jena Malone ja Sam Claflin, jotka näyttelevät aikaisempien vuosien Nälkäpeli-voittajia. Mukana ovat myös tutut hahmot, joiden rooleissa ovat Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Lenny Kravitz ja muun muassa Elisabeth Banks.