Carrie Underwood fitness-lehdessä: ”Seksikäs naapurintyttö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kantrilaulajatar Carrie Underwood julkaisi taannoin Two Black Cadillacs -singlensä musiikkivideon. Biisin musiikkivideo sai inspiraationsa Stephen Kingin Christine, tappaja-auto-romaanista. Underwood pyysi murhaamis-idean käyttämiseen luvan itse kirjailijalta.

carrieunderwood14102013

30-vuotias Carrie Underwood nähdään nyt Women’s Health lehden kannessa. Neitokainen poseeraa otoksessa naapurintyttömäisesti T-paidassa ja shortseissa. Hän paljastaa lehden sisäsivuilla pysyvänsä hyvässä kuosissa dieettinsä ansiosta. Nainen nimittäin pärjää pääsääntöisesti vegaaniruokavaliolla.

Oklahoman Checotahissa sijaitsevalla maatilalla varttunut Carrie Underwood voitti American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden. Kaikkien aikojen eniten levyjä myynyt American Idol -voittaja on julkaissut uransa aikana yhteensä neljä studioalbumia. Laulajatar on naimisissa NHL-pelaaja Mike Fisherin kanssa.