Miehellä vaarallista löhöilyseuraa – uskaltaisitko tehdä saman?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti ihmisiä, joilla on kotonaan jokin keskimääräistä vaarallisempi lemmikkieläin. Ajoittain tällaisista tapauksista kantautuu myös traagisia uutisia, kun peto on puolivahingossa surmannut hyväuskoisen isäntänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään video, jossa Dave Durhamilla on tavallista rajumpaa löhöilyseuraa. Hän nimittäin makoilee videolla nojatuolissa ja katselee televisiota – sylissään valtavankokoinen lisko. Kyseessä on 14-vuotias yli puolitoistametrinen Bigboy-niminen eläin, joka voisi suuttuessaan tehdä pahaa jälkeä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat