Maksaisitko yli 300 euroa yhteiskuvasta Sylvester Stallonen kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintaelokuvien ykköstähti Sylvester Stallone tunnetaan myös maineikkaana ohjaajana ja käsikirjoittajana. Seuraavaksi hänellä on työn alla The Expendables 3 -elokuva. Taannoin Stallone kertoi suunnittelevansa Rambo-televisiosarjaa.

Sylvester Stallonen maine toimintatähtenä on niin kova, että jotkut fanit ovat valmiita maksamaan huikeita summia vain päästäkseen poseeraamaan samassa kuvassa idolinsa kanssa. 67-vuotias toimintatähti vieraili viikonloppuna järjestetyillä NYC Comic Con -sarjakuvamessuilla.

TMZ-verkkosivun mukaan Stallone veloitti faneiltaan yhteiskuvista 445 dollarin, eli noin 328 euron kappalehinnan. Korkea hinta ei estänyt Sylvester Stallonen kovimpia faneja kuvauttamasta itseään toimintatähden kanssa. Nimikirjoituksistaan tähti veloitti 395 dollaria, eli noin 291 euroa. Vastaavasti näyttelijätär Sigourney Weaver veloitti yhteiskuvasta ”vain” 200 dollaria, eli noin 147 euroa.

Sylvester Stallone raivostui taannoin Bruce Willisille tämän kieltäydyttyä roolista tulevassa The Expendables 3 -elokuvassa. Stallone vihjasi Twitter-viestissään Willisin tulleen ahneeksi ja laiskaksi. Näyttelijä on sen sijaan hyvää pataa toisen toimintatähden, Arnold Schwarzeneggerin kanssa. Parivaljakko kuvattiin nimittäin taannoin poistumassa yhteiseltä lounaalta.