Kinetik suuntaa Yhdysvaltoihin – albumi julkaistaan lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Kinetik-yhtyeen huhtikuussa julkaistu kolmas albumi Live To Work And Work To Die julkaistaan myös Yhdysvalloissa. 25. lokakuuta Water Music Recordsin toimesta. Yhtye esiintyy julkaisun myötä tammikuussa Los Angelesissa NAMM-musiikkimessuilla.

– Kinetik on yksi lahjakkaimmista uusista eurooppalaisyhtyeistä, ja heiltä voidaan odottaa tulevaisuudessa hienoa uutta musiikkia. Halusimme yhtyeen talliimme nimenomaan kasvamaan korkoa, levy-yhtiön Stan Mazurkiewicz kommentoi yhteistyötä.

Aiemmin kotimaisista yhtyeistä NAMM-messuilla ovat esiintyneet ainoastaan HIM ja Nightwish. Yhtyeen albumin jenkkiversiossa kuullaan kaksi bonuskappaletta. Yhtyeen vaikeuksia kotimaassa ja niiden vaikutusta kansainväliseen urakehitykseen avoimesti käsittelevä Facebook-blogi on ollut menestys, ja on jo kerännyt lukijoita ympäri maailman.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat