Näin eläimet varastavat ihmisiltä ruokaa – hellyttävä videokooste

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä väittää, ettei lemmikkieläimillä ole luonnetta, vaan ne käyttäytyvät alati vaistonsa varassa. Kaikki kissan- ja koiranomistajat kuitenkin tietävät, että heidän eläimellään on usein oma persoonansa, johon saattaa kuulua myös ilkikurinen puoli.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa on nyt julkaistu video, jossa nähdään ruokaa varastelevia eläimiä. Mukana on perinteisten kodin lemmikkieläinten lisäksi myös villieläimiä, jotka osaavat näpistelyn usein kesyjä lajitovereitaan paremmin. Osa videoista on nähty verkossa aiemminkin.

Monissa kodeissa tiedetään ainakin se, että ruokaa ei kannata jättää vahtimatta pöydälle, tai se saattaa kadota parempiin suihin sillä aikaa. Videolla nähdään niin pesukarhun, kissan, koiran kuin kirahvinkin ruokavarkauksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat