Rihannan twiitit johtamassa jopa vankilatuomioon Phuketissa – poliisit iskivät ravintolaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna on kiertänyt viime viikkoina Aasiaa, Afrikkaa ja Australiaa, mutta on ehtinyt samalla kuvata myös Pour It Up -musiikkivideon. Kyseessä on yksi hänen uransa rohkeimmista videoista, ja siitä on odotetusti noussut huikea nettihitti.

Nyt Rihannan Aasian kiertueen aikana kirjoittamat Twitter-viestit ovat johtaneet poliisioperaatioon. Thaimaan Phuketin viranomaiset ovat pidättäneet paikallisen baarin omistajan, jonka isännöimä irstas seksishow rikkoi paikallisia sääntöjä. Poliisit pääsivät miehen jäljille Rihannan twiittien ansiosta, sillä poptähti oli seuraamassa esitystä.

Rihanna kuvaili Twitter-viesteissään esitystä, jossa paikallinen nainen veti hänen mukaansa alapäästään kaksi elävää lintua, kilpikonnaa, partateriä ja ping pong -palloja. Phuketin viranomaiset kertoivat Associated Press -uutistoimistolle baarin omistajan tulleen pidätetyksi säädyttömyydestä ja laittoman viihdekeskuksen ylläpitämisestä. Baarin omistajaa saattaa odottaa kuukauden vankeustuomio ja maksimissaan noin 1.400 euron arvoiset sakot.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.