Opiskelija selvin päin kotibileissä – sai potkut koulun joukkueesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun alkoholin tai huumaavian aineiden kanssa törttöileviä opiskelijoita moititaan välinpitämättömyydestä, voisi samaan aikaan ojentaa ruusun niille, jotka käyttäytyvät järkevästi ja selvinpäin. Näin ei kuitenkaan käynyt Massachusettsissa.

Lukion viimeisen vuoden opiskelija Erin Cox oli väärässä paikassa väärään aikaan. Hän oli mennyt katsastamaan ikätovereidensa alkoholinhuuruisia bileitä, kun sattumalta poliisi tuli samaan aikaan paikalle. Nyt lentopallojoukkueen kapteenina koulussa toimiva Cox on erotettu tehtävästään ja hän on saanut pelikiellon viiteen seuraavaan peliin.

Cox oli mennyt alunperin bileisiin siksi, että hänen humalainen ystävänsä oli soittanut kyytiä kotiin. Ystävällisenä eleenä Cox tahtoi auttaa kaveriaan. Tyttö ei juonut tippaakaan alkoholia kyseisenä iltana, ja hän oli sattumalta paikalla, kun poliisi tuli pidätämään alkoholin kanssa läträäviä teinejä. Coxin äiti puolustelee tytärtään ja perhe taistelee nyt oikeustoimin koulua vastaan, KSDK-5-televisiokanava raportoi.