Barack Obama paljasti mikä on cooleinta presidentin ammatissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on parhaillaan tiukassa tilanteessa Yhdysvaltojen vakavan talouskriisin ytimessä. Maailmaa uhkaa uusi lama, mikäli Yhdysvallat ei saa tilannetta hyvin pian korjattua. Obamalla oli kuitenkin äskettäin aikaa antaa haastattelu ABC New Yorkille.

Haastattelussa Obamalta tiedusteltiin, että mikä on hänen presidentin ammatissaan kaikkein cooleinta.

– Minun mielestäni cooleinta on, että jos maailmassa on joku kiinnostava henkilö, joka tekee mitä tahansa. Tiedemies, urheilija, kirjailija tai kuka tahansa muu, minä voin soittaa hänelle. Ja he vastaavat puheluuni. Minusta se on aika coolia, Barack Obama vastasi.

Samalla presidentti kertoi, että hänen tyttäriensä Sashan ja Malian mielestä cooleinta on voida olla Beyoncen ja Jay-Z:n ystävä.