Jackass-leffan lapsitähti joutui strippaamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suosittu Jackass-sarja muistetaan hurjista ja kivuliaista tempauksista, joita ei voi suositella kokeiltavaksi kotona. Sarja neljännen elokuvan nimi on Jackass Presents: Bad Grampa. Johnny Knoxville esittää elokuvassa 86-vuotiasta Irving Zisman -vanhusta, joka matkustaa ympäri Yhdysvaltoja.

Kuva: Paramound Pictures
Kuva: Paramound Pictures

Johnny Knoxville kertoi Associated Pressille, että hänen maskeerauksensa teko kesti päivittäin kolme tuntia. Sarjassa yhdeksänvuotiasta lasta esittävä Jackson Nicoll sen sijaan kertoi, että hän joutui opettelemaan strippareiden suosiman tanssityylin rooliaan varten. Videolla näytetään, kuinka ihmiset järkyttyvät tanssikohtauksesta.

Elokuvan yhtenä käsikirjoittajana on toiminut Being John Malkovic -elokuvalla arvostusta kerännyt Oscar-ehdokas Spike Jonze. Vaikka elokuvassa on tällä kertaa yhtenäinen juoni, ovat siinä nähtävät hurjat stuntit edelleen aitoja ja suurilta osin piilokameroilla oikeissa tilanteissa kuvattuja. Jackass Presents: Bad Grampa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 25. lokakuuta.