Kolmekymppinen nainen esitti teiniä ja vikitteli 14-vuotiaan pojan sänkyyn

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme aiemmin kertoneet huonosti käyttäytyvistä opettajista, joiden opetusmetodit ovat toisinaan lipsahtaneet myös oppilaiden makuuhuoneiden puolelle. Nyt sairaat aikuiset saavat jonoonsa uuden henkilön, kun 31-vuotias floridalainen nainen jäi kiinni alaikäiseen sekaantumisesta.

Kolmekymppinen Naomi Dixon oli ensin soluttautunut teinien kotibileisiin ja esitti siellä 17-vuotiasta tyttöä. Hän oli tutustunut 14-vuotiaaseen poikaan ja pari oli päätynyt petipuuhiin keskenään. Aikojen kuluessa he olivat harrastaneet seksiä vähintään kahdeksan kertaa ja poika oli lopulta kertonut naisesta äidilleen, kun Naomi oli yrittänyt lukita teinin väkivalloin kotiinsa.

Poliisin pidättämä nainen oli ensin väittänyt, ettei ollut harrastanut teinipojan kanssa seksiä, mutta kuulusteluiden edetessä hän vaihtoi tarinaansa siten, että luuli pojan olleen täysi-ikäinen. Vaikka moni teinipoika saattaakin salaa haaveilla kypsemmästä naisseurasta, menee tämä tapaus jo yli hilseen.