Piirros kuin valokuva! Näin syntyy huikea 3D-kuva pelkillä kynillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus taide herättää ristiriitaisia mielipiteitä sillä, että onko parempi piirtäjä hän, joka osaa luoda upean kuvan oman mielikuvituksensa pohjalta vai hän, joka ikuistaa täydellisen kopion valokuvasta tai aidosta mallista. Osalle tekotapa on toissijainen seikka, ja vain lopputulos ratkaisee.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Marcello Barenghi näyttää YouTubessa mallia, kuinka hän loihtii uskomattoman tarkan kopion limonaditölkistä. Coca-Colan alumiinitökki ikuistuu paperille äärimmäisen tarkasti ja teoksessa on vain yksi huono puoli – tölkkiä ei voi juoda.

Kaksiuloitteinen kuva syntyy alkuhahmottelun jälkeen pikkuhiljaa yksi väri kerrallaan. Samainen herra on loihtinut YouTubeen muitakin kolmiulotteisilta näyttäviä piirustuksia, ja tölkin piirustusvideota on katsottu liki 50.000 kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat