Skeittiparkin uusi trendi? Skootterilla näyttäviä temppuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skeittipuistojen vakiokalustoa ovat perinteisesti olleet BMX-pyöräilijät ja rullalautailijat, jotka tekevät toinen toistaan näyttävämpiä temppuja. Viime vuosina on tullut mukaan myös pienikokoisia potkulautoja, mutta sitä järeämmät laitteet ovat olleet hyvin harvinaisia. Tulevaisuudessa tilanne voi kuitenkin olla toinen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa julkaistiin jo pari vuotta sitten video, jossa mies temppuilee skeittiparkissa skootterin kanssa melko näyttävästi. Tällaisen moottoroidun kanssa temppuileminen ei liene sallittua eikä myöskään kovin turvallista, mutta osaavan henkilön käsissä se on kuitenkin melko näyttävää. Nyt video on löydetty arkistoista ja tällä viikolla noteerattu useammassakin viihdemediassa.