No nyt on lyhyet shortsit! Kohukaunotar huomattiin kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-pupu Shauna Sand esiintyy Hollywood Girls -realitysarjassa. 41-vuotias blondi on edelleen sangen hyvässä kunnossa, mikä onkin hieno asia, sillä hänellä on ohjelmassa itseään puolet nuorempia kilpailijoita.

Sand tunnetaan kauneusleikkauksistaan ja muista operaatioista, joiden ansiosta tähdellä on muhkeat turbohuulet ja silikonirinnat. Nyt neitokainen on kuitenkin kuvattu kaupungilla Länsi-Hollywoodissa, jossa hän oli sonnustautunut hyvin pieniin shortseihin.

Realitytähti Shauna Sand tunnetaan siitä, että liialliset kauneusleikkaukset ovat tehneet tehtävänsä hänen kasvoilleen. Sand kuvataan usein Kalifornian rannoilla auringonottopuuhissa, ja milloin paparazzit eivät naista äkkää, julkaisee hän itse otoksia sosiaalisessa mediassa.