Batman-elokuva vesittää Trivial Pursuitin kysymyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet sarjakuvafanit ällistyivät taannoin, kun Batmanin rooliin valittiin kaikista vaihtoehdoista juuri Ben Affleck. Mies kertoi yllättyneensä iloisesti, kun ohjaaja Zack Snyder valitsi hänet päärooliin, ja kertoo kestävänsä ihmisten kielteiset mielipiteet itsestään.

Nyt Twitterissä on levinnyt kuva, joka osoittaa erään tietovisakysymyksen olevan pian vanhentunut Affleckin Batman-roolin myötä. Kyseessä on kuva Trivial Pursuit -pelin kysymyskortista, jossa kysytään kuka ei ole ikinä näytellyt Batmania. Vastausvaihtoehdot ovat Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Val Kilmer ja Adam West.

Ben Affleck on naimisissa Jennifer Garnerin kanssa. Parilla on kolme lasta. Hän paljasti Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, että on ylpeä isä. Miehen mukaan hänen tyttölapsensa ovat järkevämpiä kuin poika, joka juoksentelee mielellään päin seiniä.