Leonardo DiCaprion uusin valloitus riisui alusvaatteisilleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin oma playboy Leonardo DiCaprio tullaan näkemään pian The Wolf of Wall Street -elokuvassa. Hän erosi aiemmin tänä vuonna Victoria’s Secret -malli Toni Garrnista. Nyt rinnalle on huhujen mukaan löytynyt uusi blondi mallikaunotar.

Hän on 24-vuotias Kat Torres, brasilialainen mallimaailman tulokas. Vaaleaverikkö poseeraa parhaillaan Enamora-alusvaatemerkin kuvissa, joissa ei pitsiä säästellä. Torres avautui itse julkkissuhteestaan lehdille, vaikka myönsikin samalla, ettei Leo pidä tarinoiden levittämisestä.

Kat Torres, eil Katiuscia Torres Soares, työskentelee Elite Model Managementin riveissä Pariisissa. Hän vahvisti muutama päivä sitten Daily Mail -sivustolle deittailevansa Leonardo DiCaprion kanssa. Pari tapasi toisensa Cannesissa. Leon tiimi on kuitenkin kieltänyt huhut täysin ja väittää niitä valheeksi. Vuoden 2012 Miss Caieiras -kauneuskuningatar on kotoisin Sao Paulosta.