Söpöyden yliannostus! Kissanpennut telmivät pahvilinnoituksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset kissavideot ja -kuvat kuuluvat internetin suosituimpiin ilmiöihin. Erikoisimmista ja eniten huomiota herättävistä kateista, kuten Grumpy Catista ja Lil Bubista on jo tullut eräänlaisia internet-julkkiksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Myös tavanomaisemmilla kissoilla on tietenkin edelleen paikkansa internetissä. Youtube-käyttäjä Funnycatsandnicefishin lisäämällä videolla hellyyttävä kissanpentujen lauma telmii pahvista rakennetussa linnoituksessa. Pentujen leikkien taustalla soi huumoriarvoa lisäävä, dramaattisen kuuloinen musiikki.

Kuten usein söpöjen kissojen ja muiden eläinten tähdittämien videoiden tapauksessa, on Cute Kittens vs. Handmade Fort -pätkä kerännyt runsaasti katsojia. 1. lokakuuta lisätyn videon on nähnyt jo lähes 200.000 katsojaa.