Pojat työnsivät päänsä 104 naisen rintojen väliin – syöpäkampanjan nimissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa motorboat, eli moottorivene, tarkoittaa katukielessä myös sitä, kun ihminen laittaa päänsä naisen rintojen väliin ja heiluttaa päätä voimakkaasti samalla kun tekee huulilla moottorivenettä matkivaa ääntä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräät kaverukset päättivät kokeilla, saisivatko he pärisyttää huuliaan naisten rintojen välissä hyvän nimissä. He lupasivat lahjoittaa jokaisesta onnistuneesta moottoriveneharjoituksesta kaksikymmentä dollaria naisten rintasyöpäjärjestölle.

YouTube-video näyttää, kuinka miehet upottavat päänsä naisten poveen ja lopulta mittariin kertyy huikea 2.080 dollarin summa. Hyväntekeväisyys ei kuitenkaan päättynyt moottoriveneilyyn, vaan he lahjoittavat myös ylimääräisen 100 dollaria lisää jokaisesta 100.000 katselukerrasta. Videota on nyt katsottu liki kolme miljoonaa kertaa.