Rihannan maailmanmatka jatkuu – kuumat vintage-bikinit yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu laulajatar Rihanna on matkustanut viime viikkoina Aasiassa ja Australiassa, ja parhaillaan hän kiertää Afrikkaa. Poptähden uusi Pour It Up -musiikkivideo herätti huomiota rohkealla kuvastollaan, ja siitä tuli odotetusti nettihitti.

Instagram-kuvissa poseeraaminen vähissä vaatteissa ei ole Rihannalle varsinaisesti mitään uutta. Nyt laulajakaunotar on jälleen jakanut sivustolla uusia otoksia maailmanmatkaltaan, poseeraten vintage-tyylisissä Chanel-bikineissä ja paksusankaisissa aurinkolaseissa. Yhdessä kuvassa näyttäytyy myös Rihannan nuorempi veli Rajad Fenty.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.