Lastenhoitaja haastoi Alanis Morrissetten oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaissyntyinen poptähti Alanis Morissette nousi 1990-luvulla huippusuosituksi Jagged Little Pill -menestyslevynsä myötä. Viime aikoina hiljaiseloa viettänyt laulaja julkaisi vuonna 2012 uuden Havoc and Bright Lights -levynsä.

Nyt tähden pojasta huolehtimaan palkattu lapsenvahti on nostanut laulajaa vastaan oikeusjutun. Biance Cambeiron mukaan Alanis Morisette palkkasi hänet vuonna 2011 huolehtimaan Ever-pojastaan öisin, iltayhdeksästä aamuyhdeksään kestäneessä vuorossa. Laulajatar ja hänen Mario-aviomiehensä lupasivat maksaa naiselle 25 dollarin tuntipalkkaa.

Cambeiron kuitenkin väittää, ettei pariskunta maksanut hänelle lainkaan ylityökorvauksia ja että hän ei saanut pitää 12-tuntisten vuorojensa aikana lainkaan taukoja. RadarOnline.com-verkkosivuston mukaan nainen kertoo myös, ettei saanut poistua lainkaan Morisetten lapsen huoneesta mikäli paikalla ei ollut toista aikuista.

39-vuotias kanadalais-amerikkalainen Alanis Morissette on palkittu urallaan 12 Juno-palkinnolla ja seitsemällä Grammy-palkinnolla. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Jagged Little Pill -menestyslevyltä lohkaistut Ironic, You Oughta Know, Hand In My Pocket ja All I Really Want.