Paris Hilton näyttävässä musiikkivideossa – niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotellisuvun perijätär Paris Hilton tunnetaan myös realitytähtenä, bisnesnaisena, laulajana ja tiskijukkana. Miljoonaomaisuuden uransa aikana kerännyt neitokainen valmistautuu parhaillaan toisen albuminsa julkaisuun. Hiltonin Good Time -musiikkivideo julkaistiin 8. lokakuuta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

32-vuotias perijätär nähdään pätkässä muun muassa näyttävissä uikkareissa ja niukoissa bikineissä. Good Time -kappaleella ja sen musiikkivideolla vierailee myös kohuräppäri Lil Wayne, jonka Young Money Cash Money Billionaires -levy-yhtiön listoilla Paris nykyään on. Videon julkaisun oli tarkoitus tapahtua jo tämän viikon tiistaina, mutta seurapiirikaunotar paljasti sen siirtyneen viikolla.

Paris Hilton allekirjoitti tannoin sopimuksen, jonka myötä hän jatkaa ensi vuonna menestyksekästä DJ-uraansa Ibizalla. Suomalaissukuisen mallipoika River Vilperin kanssa seurusteleva blondi kaunotar nähtiin viime kesän aikana lomailemassa ympäri maailmaa.