Kehonrakennuksen härski tulevaisuus? Tätä laitetta tuskin moni kehtaisi käyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuntoilulaitteesta, jonka käyttäminen muistutti takaa päin katseltuna hyvin paljon masturbointia. Sittemmin vastaavia on tullut markkinoille myös lisää, ja taannoin perään esiteltiin myös parodiamielessä kehitelty The Tug Toner.

Kuva: The Tug Toner
Kuva: The Tug Toner

Tämä kuvitteellinen laitekonsepti sopisi tyylillisesti hyvin edellä mainittujen ja hieman koomisia reaktioita saaneiden tuotteiden joukkoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat