Mies halusi näyttää Justin Bieberiltä – 100 000 dollarilla järkyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut tietoja lukuisista tapauksista, joissa ihminen on maksanut omaisuuksia ja kärsinyt kovasti halutessaan näyttää joltain toiselta ihmiseltä. Yleensä leikeltävät ovat olleet esimerkiksi faneja, jotka ovat halunneet näyttää idoleiltaan.

Nyt The Sun -lehti kertoo 33-vuotiaasta Toby Sheldonista, jolla on sairaalloinen pakkomielle laulaja Justin Bieberiin. Sheldon nimittäin haluaa näyttää idoliltaan ja on ollut valmis sijoittamaan siihen valtavan määrän rahaa. Viiden vuoden aikana operaatiot ovat tulleet maksamaan hänelle peräti 100.000 dollaria.

Säveltäjänä työskentelevä mies halusi erityisesti Bieberin silmät ja hymyn. Kuten lähes poikkeuksetta käy, myös tällä kertaa lopputulos oli kuin kauhuelokuvasta. Katso kuvat tästä. Mies ei näytä luonnolliselta eikä myöskään Justin Bieberiltä, vaan ennemminkin varoittavalta esimerkiltä turhien kauneusleikkausten vaikutuksista.