Uskomaton näky venäläisellä huoltoasemalla – näinkin auton voi tankata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itänaapurissamme Venäjällä sattuu ja tapahtuu, ja usein jättivaltion poikkeukselliset tapahtumat päätyvät myös muiden ihmeteltäväksi verkkovideoina. Äskettäin netissä levisi video, jossa poliisi löi nyrkin pysäyttämänsä auton ikkunasta läpi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt saamme ihastella erään huoltamotyöntekijän tanssia. Mies aloittaa tankkaamisoperaationsa tavallisesti auton bensakorkin avaten ja tankkauspistooli sujahtaa auton kyljestä sisään. Tankkaaja ei kuitenkaan pysty pidätelemään itseään, vaan äityy kesken operaation villiin tanssiin.

Hän hyppää jopa tankattavan auton katolle ja heittää voltin ja breakdance-esitys vailla vertaa on valmis. Lopulta mies saa tankkauksen suoritettua ja päätyy vielä esittelemään videon kuvanneelle autonlastille kehonhallintataitojaan muutaman hypyn kera.