Älä tee tätä käytännön pilaa itse – naisen huulet imuriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Vine-videopalvelussa nähdään käyttäjien lyhyitä videoita, jotka toimivat Twitterin ja Instagramin kuvien tapaan pikaisten tilanteiden tallentajina. Nyt Vinessä on julkaistu video käytännön pilasta, joka tuskin oli mukava sen kohteelle.

Kuva: Vine
Kuva: Vine

Pilailijana toimiva nuori mies ohjaa imurin letkun suoraan nukkuvan nuoren naisen suulle, jolloin hän myös käynnistää imurin. Luonnollisesti naisen huulet imaistaan imurin letkuun ja hänen ilmeesä on todella kauhistunut. Videolla ei näy mitä nainen teki irti päästyään, mutta tuskin hän ainakaan silitti miehen päätä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat