Hollywood-tähti paidattomana lennolla – matkustaja oksensi päälle!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Usein julkisuuden henkilöt haluavat arjessa pitää niin sanotusti matalaa profiilia, eivätkä he ole kiinnostuneita turhasta huomiosta. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, millaisia tositilanteita voi tulla vastaan esimerkiksi kuuluisalle Hollywood-tähdelle.

Kanadalainen näyttelijäkomistus Ryan Reynolds joutui ottamaan paitansa pois kesken lentokonematkan, kun eräs humalainen naismatkustaja onnistui juomaan itsensä niin pahoinvoivaksi, että miehen kashmir-paita sai uuden ”pinnoituksen”. Reynolds oli vaimonsa Blake Livelyn kansa matkalla New Yorkista New Orlansiin.

– Hän oli selkeästi juonut liikaa, minkä takia voi pahoin, kertoi lähde Radar Online -sivustolle.

Reynolds otti pois paitansa ja lentoemännät yrittivät auttaa oksennuksen päällystämää miestä antamalla tälle nenäliinoja. Miestähti ohjattiin ensimmäisenä vaimonsa kanssa ulos koneesta turvamiesten avulla. Pari ei tehnyt tapahtuneesta numeroa, mutta paidaton näyttelijä keräsi kentällä katseita.

Mies on kuvannut viime aikoina New Orleansissa Selfless-elokuvaansa Ben Kingsleyn kanssa. Elokuva kertoo vanhasta varakkaasta miehestä, joka siirtää tietoisuutensa nuoremman miehen kehoon, jonka menneisyys on täynnä salaisuuksia. Äskettäin julkisuudessa kerrottiin vaimo Blake Livelyn saaneen pääroolin The Age of Adaline -elokuvassa, kun Greyn anatomia -tähti Katherine Heigl pudotettiin yllättäen pois roolista.