Satin Circus videoblogi: Videokamera putosi mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nuorten miesten musiikki on parhaillaan kovassa huudossa maailmalla, ja tuorein erittäin lupaava tulokas on poikabändi Satin Circus. Yhtyeen videoblogi nähdään yksinoikeudella Starassa, ja nyt vuorossa on kolmas jakso, jossa nähdään lomatunnelmia.

Kroatiaan suuntautuneella lomareissulla mukana oli myös pieni vedenpitävä videokamera, joka kuitenkin pääsi lipsahtamaan uimahyppyjen tiimellyksessä merenpohjaan. Lisäksi videolla nähdään vilaus lomareissulta Keniasta.

Kuva: Satin Circus
Kuva: Satin Circus

Neljän nuoren muusikon ja säveltäjän muodostama Satin Circus julkaisi äskettäin toisen singlensä nimeltä If You Love Me. Yhtye syntyi vuonna 2010 neljän musiikin opiskelijan halusta tehdä kansainvälistä ja positiivista popmusiikkia. Yhtyeen kappaleissa pop ja energinen rock yhdistyvät modernilla tavalla. Satin Circus valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka tuotannosta vastaavat huipputuottajat Peter Månsson ja Patric Sarin.