Tätä voisi kutsua jo merenkäynniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalastaja-aluksilla ja tankkereilla työskentelevät merenkävijät joutuvat toisinaan kohtaamaan hurjia aaltoja ulapalla matkatessaan. Olemme päässeet katselemaan kalastusalusten hurjia matkoja erilaisten televisio-ohjelmien kautta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla näytetään erään kalastajien miehittämän aluksen merimatka. Kalastajat yrittävät nauttia lämpöisestä matkustamosta rennosti aikaa viettäen, kun ulkona riehuva myrsky tekee heidän lekottelustaan hieman hankalaa.

Yksi miehistä lentää aallon voimasta sohvalta kuperkeikalla pöydän yli maahan. Vaikka moni muu saattaisi olla tilanteesta paniikissa, naureskelevat kalastajat tyrskyille muina miehinä. Kameramies kertoo videon kommenteissa seisseensä itse oviaukossa jumissa.