Vanhemmat myivät lapsensa – ostivat rahoilla iPhonen

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Applen iPhonen uutuusmalli 5S on saanut käyttäjiltään enemmän risuja kuin ruusuja. Mobiilisovelluksiin erikoistuneen Crittercism-yhtiön toteuttaman testin mukaan iPhone 5S ajaa sovellukset vikatilaan kaksi kertaa herkemmin kuin esimerkiksi iPhone 5 tai iPhone 5C. Korjattavaa siis vielä on.

Silti monen ihmisen suurimpana unelmana on oman iPhonen ostaminen. Nyt Washington Times kertoo, että kiinalainen pariskunta oli laittanut sanomalehteen ilmoituksen, jossa he kauppasivat syntymätöntä lastaan 5.900 euron hintaan. Shanghain poliisi on pidättänyt pariskunnan ihmiskaupasta epäiltynä, sillä lopulta he löysivät ostajan muutaman viikon ikäiselle lapselleen.

Pariskunnan tilitietojen mukaan rahatalletuksen jälkeen he olivat käyneet ostamassa iPhonen. Vaikka vanhemmat väittävät, että heidän tarkoitusperänsä oli hyvä siksi, että uusi koti voisi tarjota lapselle paremman elämän, eivät heidän tekonsa kuitenkaan anna samanlaista mielikuvaa. Raskaus oli salattu määrätietoisesti ja synnytys suoritettiin kotona piilossa.