Povipommi Dolly Parton auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin kantrilaulajiin kuuluva povipommi Dolly Parton on luonut pitkän uran musiikin parissa. Yksi kantrimusiikin kuningattarenakin tunnetun artistin tunnetuimmista hiteistä on vuonna 1973 ensisoittonsa saanut Jolene.

Dolly Parton joutui maanantaina 21. lokakuuta auto-onnettomuuteen. Tähti paljasti uutisen Twitter-tilillään. Parton kertoi olevansa kunnossa, mutta lepäävänsä onnettomuuden jäljiltä kotonaan. 67-vuotias laulajatar ei paljastanut onnettomuudesta toistaiseksi enempää yksityiskohtia.

67-vuotias amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Dolly Parton on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja kirjailijana. Hän on levyttänyt yli 3.000 kappaletta, joista tunnetuimmat ovat Jolenen lisäksi muun muassa I Will Always Love You ja My Tennessee Mountain Home. Tähden albumeita on myyty kansainvälisesti noin 180 miljoonaa kappaletta. Parton on Disney-kaunotar Miley Cyruksen kummitäti.