Hurjapää halaili villejä leijonia Afrikassa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvin harva ihminen haluaisi joutua leijonapariskunnan käsittelyyn Afrikan luonnossa. Eteläafrikkalainen Kevin Richardson on kuitenkin toista maata, sillä leijonakuiskaajaksi nimitetty eläintutkija on osa lukuisten villieläinten laumoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Richardson on hyväksytty jäseneksi muun muassa hyeenojen, jaguaarien ja leijonien laumoihin, joten hän kykenee vierailla laumoissa tulematta välittömästi syödyksi. Nyt hänet nähdään kameramerkin mainosvideolla tapaamassa leijonapariskuntaa tavalla, joka saisi lähes kenet tahansa muun laskemaan alleen kauhusta.

Video kauhistuttaa ja ihastuttaa katsojia. Ihminen ja leijonat aloittavat aamunsa nimittäin iki-ihanalla halauksella. Leijonat suorastaan syöksyvät miehen kaulaan onneissaan. Koko ilakointi on kuvattu GoPro-kameralla paremman ja aidomman kuvalaadun saamiseksi. Harva uskaltaisi lähteä telmimään samalla tavalla savannien valtiaiden kanssa.